書局已經有得買啦!

好消息!有朋友呢一兩日同我講,原來《發掘超強港股》已經陸續喺各大書局有得買啦!就連澳門都有貨啦!有興趣買實體書嘅朋友,可以去身邊嘅書局睇吓,相信大部份書局都將本書放喺財經書嘅位置。

雖然本書只係開始賣左幾日,但係有唔少朋友已經忍唔住提早喺天窗買、或者買eBook版本,跟住就書入邊嘅內容同我交流:

▸ 有讀者睇咗「4.5 新股的買入點」之後推介左三隻股票俾我
▸ 有人問「2.2 長線啟示:趨勢樣板」入面嘅指數可唔可以用番係美股,話自己做完backtest之後會send返啲睇法俾我
▸ 而最多人問「2.3 相對強度評級看跑贏程度」嘅RS,有唔少朋友開始自己落手落腳整template

收到你哋每一位嘅feedback真係好感動!

其實係決定呢本書嘅書名嘅時候,我好着重要有「發掘」兩個字,因為本書嘅重點係介紹發掘嘅過程,希望透過介紹自己嘅方法,可以令大家思考更多唔同種類嘅方法,配合自己嘅性格同投資方法。

衷心希望呢本書入邊嘅idea可以燃點起讀者們更多嘅idea!

發掘超強港股(弩飛 著)
▸實體書、天窗會員9折、全球運送:https://bit.ly/3uccWEV
▸Google Play 電子書、試閱:https://bit.ly/3ygIX24
▸各大書店陸續上架

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: