非常感謝Rain嘅推介!

Trade With Rain 港股美股投資係Sun Channel既「美股専CAR」節目入面介紹咗VCP嘅背後邏輯同埋使用方法,亦都提到《發掘超強港股》入面點樣透過建立趨勢樣板指數去優化成套VCP嘅系統,大家可以click以下嘅link去翻睇番佢嘅分享!

https://youtu.be/NA4bQs59zZ8

其實真係好感動,當我喺度寫本書嘅時候,一直都好擔心會唔會冇人睇得明,但係Rain寫咗兩篇千字文嘅讀後感,入面好仔細咁完全交代左我背後嘅諗法。所以雖然我同Rain素未謀面,都好感受到佢絶對係投資路上嘅知音人,亦都令到我有動力繼續創作落去!大家都可以關注下佢嘅Facebook同埋Youtube Channel 😄

再次多謝Rain喺書展前推介《發掘超強港股》,希望盡快有機會同你見個面,等我可以請你飲杯嘢 🤣🤣P.S. 如果大家有興趣睇Rain嘅讀後感,輕鬆get到成本書嘅精髓,以下係link:

https://www.facebook.com/102289331768394/posts/205345758129417/?

d=nhttps://www.facebook.com/102289331768394/posts/207109627953030/?d=n

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: