美國版嘅超級績效「趨勢樣板」

Turn out 好多人都對美國版嘅「趨勢樣板」感到興趣,所以我都順便整埋。

但係今次我唔逐個覆啦,原來覆500個訊息真係會斷手,我打算直接放條link喺下面就算。

有興趣嘅朋友隨便去下載同埋share比身邊嘅朋友(但係好似太多人同時下載嘅時候,Google會暫停下載服務一陣,跟住過半個鐘又可以再下載過)

希望攞完「趨勢樣板」嘅朋友,有時間就睇吓我以前寫嘅文啦,覺得寫得好就like吓,但係冇乜壓力嘅,純粹俾我知道大家鍾意睇乜嘢種類嘅文章。

https://drive.google.com/file/d/1_aLOl-txs4kTMWxr9n1JSCK5C5ONvBpH/view?usp=sharing

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: